Υπηρεσίες υψηλής τεχνογνωσίας,
με τη σωστή δόση δημιουργικότητας.

Συνδυάζοντας σύγχρονη τεχνολογία, design και media, χτίζουμε ισχυρούς δεσμούς ανάμεσα στην επιχείρησή σας και το κοινό της. Δημιουργούμε αποτελεσματικές λύσεις που βοηθούν την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί, οι οποίες περιλαμβάνουν από απλές web και mobile εφαρμογές, μέχρι σύνθετες επιχειρησιακές εφαρμογές.

Web Design

Το να έχετε απλά το δικό σας website, δεν αρκεί πλέον. Για να ανταγωνιστείτε online επί ίσοις όροις τις υπόλοιπες επιχειρήσεις, είτε στην κατάταξη στα αποτελέσματα μηχανών, είτε στην επισκεψιμότητα του site σας, χρειάζεστε μια λύση προσανατολισμένη στον χρήστη, αλλά και φιλική για τις κινητές συσκευές.

Αυτό σημαίνει ότι το site σας θα πρέπει να προσαρμόζεται σε κάθε συσκευή – κινητό τηλέφωνο, tablet ή υπολογιστή.

Στατιστικές Web Βrowsing Σεπτέμβριος 2016
Χρήστες σταθερού Υ/Η - 24%
Χρήστες Tablet/iPad - 39%
Χρήστες κινητών τηλεφώνων- 34%
Χρήστες Gaming Consoles - 3%

Website Development

Όταν κατασκευάζουμε το site σας λαμβάνουμε υπόψη πολλούς παράγοντες.

Η λειτουργικότητα, οι χρόνοι φόρτωσης, το σύγχρονο design, τα σωστά στοιχεία για αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες και η εύκολη πλοήγηση είναι ορισμένα μόνο από τα συστατικά που μπορούν να κάνουν το site σας επιτυχημένο.

Η ομάδα μας είναι σε θέση να παρέχει λύσεις τόσο για μικρές όσο και για μεγάλες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων custom εφαρμογών και λύσεων για eCommerce.

Mobile Site
Development

Η ομάδα της IP Digital είναι σε θέση να σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε όλα τα πλεονεκτήματα του mobile web. Ένα mobile site μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες σας, να αναπτύξετε ισχυρούς δεσμούς με τους πελάτες σας και να κερδίσετε περισσότερη αναγνωρισιμότητα για την επιχείρησή σας.

Εάν ψάχνετε λύση για την υλοποίηση του δικού σας mobile website, είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε όλα όσα χρειάζεστε. Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και σύγχρονες πρακτικές σχεδίασης, μπορούμε να καλύψουμε τις δικές σας, μοναδικές ανάγκες.

Custom Web Applications Development

Έχουμε όλα όσα χρειάζεται για να σας παρέχουμε επαγγελματικές, custom λύσεις υψηλού επιπέδου που καλύπτουν τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.


Πολυετής Εμπειρία

Η ομάδα μας έχει εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη πολλών κρίσιμων εταιρικών εφαρμογών, για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς κλάδους.

Αποδοτικές Υπηρεσίες

Οι εφαρμογές που αναπτύσσουμε για εσάς σας βοηθούν να αυξήσετε τα έσοδά σας, να μειώσετε το κόστος λειτουργίας σας και να βελτιώσετε την παρεχόμενη υπηρεσία.

Αξιολόγηση Αναγκών

Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε να αξιολογήσετε τις ανάγκες σας και να προσδιορίσετε ποια θα ήταν η κατάλληλη λύση για εσάς, με γνώμονα τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων της επένδυσης για την επιχείρησή σας.

Website SEO

Το site σας αξίζει μια δυναμική online παρουσία. Οι υπηρεσίες SEO που παρέχουμε αξιοποιούν προηγμένες τεχνικές και πολιτικές που ξεπερνούν τις τάσεις του σήμερα. Οι υπηρεσίες μας είναι σχεδιασμένες για να καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος παραγόντων μπορούν να φέρουν το site σας σε υψηλότερη θέση από τον ανταγωνισμό. Λαμβάνουμε υπόψη την εμπειρία του χρήστη, τη σωστή δομή του site, την διαδικτυακή φήμη και μια προηγμένη στρατηγική keywords για την αγορά στην οποία απευθύνεστε για να δημιουργήσουμε μια SEO στρατηγική προσαρμοσμένη αποκλειστικά στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Οι πρακτικές SEO εξελίσσονται και αλλάζουν συνεχώς και η κατάταξη ενός website στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Η ομάδα μας θα αναλύσει το site σας με λεπτομέρεια, θα καλύψει τυχόν ελλείψεις και θα κάνει όλες τις απαραίτητες βελτιώσεις για να δώσει στο website σας τις καλύτερες πιθανότητες να διεκδικήσει τη θέση που του αξίζει.

eCommerce Solutions

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις eCommerce για τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Πιστεύουμε ότι εφαρμόζοντας τις αρχές του eCommerce σωστά, μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα. Αναζητούμε διαρκώς τους καλύτερους τρόπους για την ολοκληρωμένη υλοποίηση του ηλεκτρονικού σας business plan.

Χρησιμοποιούμε φιλικά για τους πελάτες σας λογισμικά, για να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία από τις αγορές τους στο κατάστημά σας. Επιπλέον αξιοποιούμε όλα τα μέσα για αποτελεσματικές ηλεκτρονικές πληρωμές. Εάν τώρα ξεκινάτε την εμπορική σας δραστηριότητα online, μπορούμε να αναπτύξουμε και να διαχειριστούμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με στόχο να αυξήσετε τη βάση των πελατών σας και τα κέρδη από τις πωλήσεις σας.

Portfolio

Δείτε επιλεγμένα project από το portfolio μας, από πελάτες που μας εμπιστεύθηκαν και δημιούργησαν τα δικά τους Success Stories.