Το κατάλυμά σας δεν έχει τις ίδιες ανάγκες όπως μια οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση. Με τον ίδιο τρόπο διαφοροποιούνται και οι ανάγκες της επιχείρησής σας σχετικά με την παρουσία της online.


Δώστε στην επιχείρησή σας το πακέτο των υπηρεσιών που θα τη διακρίνει από τον ανταγωνισμό και θα την οδηγήσουν στην ανάπτυξη και την κερδοφορία. Δημιουργούμε απευθείας κρατήσεις για ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας, υλοποιώντας εξειδικευμένες digital στρατηγικές, οι οποίες ξεκινούν από την κατασκευή ενός σύγχρονου και προσωποποιημένου website και φτάνουν μέχρι τις εξειδικευμένες υπηρεσίες online προβολής και προώθησης.

Hotel Website

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων ξενοδοχείων

Booking Engine

Online Μηχανή κρατήσεων στο website του ξενοδοχείου σας

Channel Manager

Online διαχείριση όλων των καναλιών από ένα panel

Hotel SEO

Ολοκληρωμένη στρατηγική προώθησης για τις μηχανές αναζήτησης

Hotel Internet Marketing Strategy

Υψηλής τεχνολογίας εργαλεία marketing για ξενοδοχεία και καταλύματα

Hotel Website

Όλα τα websites δεν δημιουργούνται με τον ίδιο τρόπο. Ούτε και θα έπρεπε. Στην IP Digital κατασκευάζουμε sites από το μηδέν, βελτιστοποιώντας κάθε σχεδιαστικό κομμάτι, κάθε λέξη και κάθε γραμμή κώδικα, έτσι ώστε να αντανακλά την ταυτότητα του καταλύματός σας.

Η διαδικασία που ακολουθούμε ξεκινά με ενδελεχή έρευνα και τελειώνει σε ένα μοναδικό website, το οποίο όχι μόνο δείχνει υπέροχο, αλλά έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αυξάνει τη διάδραση με τους επισκέπτες του, να ενδυναμώνει την εταιρική σας ταυτότητα και να μεγιστοποιεί τις απευθείας online κρατήσεις.

Hotel Internet Marketing Strategy

Όλοι εμείς στην IP Digital πιστεύουμε σε μια ολιστική προσέγγιση αναφορικά με το Internet Marketing για τον τομέα των υπηρεσιών φιλοξενίας. Στην προσέγγισή μας, όλα τα συστατικά μέρη της digital στρατηγικής λειτουργούν αρμονικά για την επίτευξη ενός σαφούς συνόλου αντικειμενικών στόχων. Έχουμε αναπτύξει ισχυρά εργαλεία internet marketing, τα οποία προσελκύουν νέους επισκέπτες και αυξάνουν την αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες του site σας.

Εκτός από τις πρότυποποιημένες λύσεις, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε και εξατομικευμένες λύσεις, προσαρμοσμένες αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες και τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Μερικά από τα συστατικά της digital στρατηγικής μας:

Διαχείριση PPC διαφήμισης για επιχειρήσεις φιλοξενίας & SEM

Διαχείριση φήμης

Κοινωνικά Δίκτυα

Blogging

Προσαρμοσμένες καμπάνιες προώθησης

Booking Engine
Channel Manager

Έαν οι προμήθειες που πληρώνετε στους OTAs και τα τρίτα δίκτυα σας βαραίνουν, αυτό που χρειάζεστε είναι μια ολοκληρωμένη στρατηγική για αύξηση των απευθείας κρατήσεων από το δικό σας site. Εξαιτίας των προμηθειών, κάθε πελάτης που κάνει απευθείας κράτηση μέσω του δικού σας website αντί κάποιου OTA σας δίνει περισσότερα χρήματα.

Ακριβώς για την ίδια υπηρεσία. Οι ειδικοί της IP Digital σας βοηθούν να χτίσετε τη δική σας στρατηγική και να αυξήσετε τις απευθείας κρατήσεις σας. Κεντρικό σημείο αυτής της στρατηγικής είναι η υψηλής τεχνολογίας Μηχανή Κρατήσεων που προσφέρουμε, σε συνδυασμό με Channel Manager, ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε πιο αποδοτικά τις κρατήσεις σας, από όποιο δίκτυο κι αν προέρχονται.

Hotel SEO

To SEO είναι κάτι περισσότερο από επιστήμη. Ακολουθεί διάφορες μεθοδολογίες, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγυημένη φόρμουλα για την επιτυχία.

Στην IP Digital, προσεγγίζουμε το SEO με διαφάνεια και ρεαλιστικούς στόχους για αυτά που επιθυμείτε να επιτύχετε, για όσα μπορούμε να σας παρέχουμε και για όσα χρειάζεται πραγματικά το κατάλυμά σας.

Η προσέγγισή μας περιλαμβάνει:

Ανάπτυξη Keywords Στρατηγικής

Προσαρμογή στις Αλλαγές των Αλγορίθμων

Ανάλυση Ανταγωνισμού

Βελτίωση Περιεχομένου

Δημιουργία Εξατομικευμένου Περιεχομένου

Αναφορές Αποτελεσμάτων και Εκπαίδευση

Portfolio

Δείτε επιλεγμένα project από το portfolio μας, από πελάτες που μας εμπιστεύθηκαν και δημιούργησαν τα δικά τους Success Stories.