Digital Marketing

Οι σύγχρονες, στοχευμένες λύσεις μας σας βοηθούν να προσελκύσετε το κοινό που επιθυμείτε, να δημιουργήσετε αποτελέσματα και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Πως μπορείτε να γνωρίζετε ότι οι υπηρεσίες digital marketing που παρέχουμε είναι αποτελεσματικές? Η IP Digital δημιουργεί μετρήσιμες καμπάνιες προβολής και προώθησης online. Καταγράφουμε κάθε click, κάθε ενέργεια και κάθε αλληλεπίδραση, ώστε να γνωρίζετε ότι ο προϋπολογισμός που δαπανάτε για το σκοπό αυτό αξιοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την επιχείρησή σας.

Internet Marketing Strategy

Αναπτύσσουμε για εσάς την πλέον κατάλληλη online στρατηγική προβολής, ακολουθώντας και αξιολογώντας συνεχώς όλες τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς και του διαδικτύου. Μια ολοκληρωμένη internet marketing digital στρατηγική από την IP Digital περιλαμβάνει:

Προσδιορισμό ψηφιακών καναλιών

Αναγνώριση και στόχευση κοινού

Ανάλυση ανταγωνισμού

Τοποθέτηση ή επανατοποθέτηση brand

Ανάλυση ευκαιριών

Μέτρηση και ανάλυση αποτελεσμάτων

Ορισμός αντικειμενικών στόχων προβολής

Paid Advertisement (PPC)

Οι ειδικοί μας ακολουθούν μια προσέγγιση PPC προσαρμοσμένη στους αντικειμενικούς στόχους των πελατών μας. Οι υπηρεσίες PPC που παρέχουμε έχουν αποκλειστικά σκοπό να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα για εσάς, ελαχιστοποιώντας το κόστος της επένδυσης.

Επιτυγχάνουμε το σκοπό μας, συνδυάζοντας για την δική σας καμπάνια τεχνικές βελτιστοποίησης σελίδων, ποιότητας διαφημίσεων και στρατηγικής keywords. Η συνεχής βελτίωση είναι στο κέντρο όλων μας των προσπαθειών για να εξασφαλίσουμε ότι θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το διαφημιστικό σας budget.

SEO

Η διαδικασία τη βελτιστοποίησης ενός website για τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης , του SEO δηλαδή, είναι κάτι περισσότερο από απλή κατανόηση του τρόπου με τον οποίο δουλεύει η Google – είναι η κατανόηση των ανθρώπων και των πληροφοριών που επιθυμούν τελικά να βρουν, όταν ξεκινούν μια αναζήτηση. Για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τη φυσική κίνηση που δημιουργείται από την αναζήτηση στις μηχανές αναζήτησης, θα πρέπει η στρατηγική SEO σας να στοχεύει στο να κάνει το site σας το πλέον σχετικό αποτέλεσμα για κάποιον που αναζητά προϊόντα ή υπηρεσίες όπως τα δικά σας.

Οι SEO experts της IP Digital εργάζονται σκληρά για να παρέχουν στην επιχείρησή σας την καλύτερη δυνατή θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Με στοχευμένη στρατηγική keywords, δημιουργία συνδέσμων και αξιοποίηση όλων των SEO τεχνικών, είμαστε σε θέση να δώσουμε στο δικό σας site τις καλύτερες πιθανότητες κατάταξης στις πλέον δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης όπως η Google και το Bing.

Social Media Marketing

Μια επιτυχημένη στρατηγική για τα social media θα πρέπει να συνδέεται άμεσα με τους ευρύτερους στόχους της επιχείρησης, να βελτιώνει την εικόνα της μέσα από όλα τα διαθέσιμα κανάλια και να φέρνει σε επικοινωνία την επιχείρηση με το κοινό της σε όλες τις πλατφόρμες δικτύωσης. Σας φέρνει σε αλληλεπίδραση με τους πιστούς πελάτες σας, φίλους και νέους ακολούθους, μέσα από ένα συνδυασμό οργανικών και πληρωμένων μέσων.

Στην IP Digital διαθέτουμε εμπειρία πάνω σε όλα τα χρησιμοποιούμενα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα, όπως το Google+, το Facebook, το Twitter, το LinkedIn, το Pinterest, το Instagram, το YouTube και άλλα. Μέσα από τη συνεχή παρακολούθηση των δικτύων, την ανάλυση του ανταγωνισμού και την ανάπτυξη εξειδικευμένων στρατηγικών social media, είμαστε σε θέση να σας δείξουμε πως θα εκμεταλλευτείτε αποτελεσματικά τον κοινωνικό ιστό και πως θα οδηγήσετε με επιτυχία νέους επισκέπτες στο site σας.

Content Marketing

Τι εννοούμε όταν αναφερόμαστε στο περιεχόμενο? Το περιεχόμενο είναι τα blogs, τα infographics, τα videos, τα emails, τα ebooks, οι ενημερώσεις στα social media και το κείμενο του website σας. Ναι, το περιεχόμενο βρίσκεται παντού. Γι' αυτό ακριβώς και είναι τόσο σημαντικό η στρατηγική για το περιεχόμενό σας να συμβαδίζει απόλυτα με τους υπόλοιπους στρατηγικούς στόχους της επιχείρησής σας, τις κύριες αξίες και τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τον τρόπο με τον οποίο το κοινό σας “καταναλώνει” το περιεχόμενο αυτό.

Πλέον, η ανάγκη για ποιοτικό περιεχόμενο είναι μεγαλύτερη από ποτέ κι αυτό αποδεικνύεται σε κάθε σχετική μελέτη και έρευνα. Οι σύγχρονοι καταναλωτές αναζητούν πλέον κάθε διαθέσιμη πληροφορία πριν προχωρήσουν σε κάποια αγορά, κι εδώ έρχεται να συμβάλλει το content marketing. Οι συνεργάτες μας μπορούν να δημιουργήσουν και να υλοποιήσουν για εσάς την ενδεδειγμένη στρατηγική content marketing, η οποία θα υποστηρίζει τις υπόλοιπες ενέργειες SEO, θα υλοποιεί την κατάλληλη στρατηγική keywords για εσάς, θα διευκολύνει την αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες σας και τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων και τελικά θα οδηγεί στην επίτευξη των στόχων σας.

60% των στελεχών επιχειρήσεων υποστηρίζουν ότι το περιεχόμενο που σχετίζεται με το εμπορικό σήμα τους βοηθά να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις για αγορές

61% των καταναλωτών υποστηρίζουν ότι είναι πιο πιθανό να αγοράσουν από επιχειρήσεις που παρέχουν προσαρμοσμένο περιεχόμενο

Email Marketing

To email marketing είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία για επικοινωνία και προβολή στη διαδικτυακή αγορά. Η ολοκληρωμένη email marketing λύση που παρέχουμε σας βοηθά να προσδιορίσετε το κατάλληλο κοινό, καθώς και να δημιουργήσετε και να παραδώσετε τα κατάλληλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες. Οι υπηρεσίες email marketing της IP Digital σας βοηθούν να διατηρήσετε τη βάση των πελατών σας, να μείνετε σε επαφή με τους υπάρχοντες πελάτες σας και να προσελκύσετε νέους.

Το email marketing είναι ένα γρήγορο, άμεσο και οικονομικά αποδοτικό μέσο, που εξασφαλίζει μεγάλα ποσοστά αλληλεπίδρασης, επιτρέπει τη στοχευμένη προβολή και προώθηση και χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να έρθετε σε επαφή με υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες με σχετικά και ελκυστικά μηνύματα

Portfolio

Δείτε επιλεγμένα project από το portfolio μας, από πελάτες που μας εμπιστεύθηκαν και δημιούργησαν τα δικά τους Success Stories.

$('#ELEMENT-1').click(function () { $('html,body').animate({ scrollTop: $('#ELEMENT-2').offset().top }, 1000); });