Αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες σας και σας προσφέρουμε τις πλέον σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις!

Η IP DIGITAL

Είμαστε ένα digital agency με έδρα τη Θεσσαλονίκη και παρουσία σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες ψηφιακής προώθησης σε όλο το φάσμα της αγοράς.

Με εμπειρία 17 ετών στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και της online προβολής, την τελευταία τριετία αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα μας και να εξειδικευτούμε και στον τομέα του Hospitality προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις Web και Digital Marketing σε Ξενοδοχεία.

Ξεχωρίζουμε

Γνώση

Η ομάδα μας είναι σε θέση να αναλύει συνεχώς την αγορά και να αναπτύσσει υπηρεσίες που συνδυάζουν την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών σας με την στρατηγική τοποθέτηση της επιχείρησής σας για τις απαιτήσεις του μέλλοντος.

Εμπειρία

Έχοντας πλέον ηγετικό ρόλο στην αγορά, μπορούμε με υπερηφάνεια να πούμε ότι κάθε πτυχή των υπηρεσιών που παρέχουμε, φέρει την εγγύηση και την αξιοπιστία της IP DIGITAL και του εξειδικευμένου προσωπικού που την απαρτίζει.

Η ΟΜΑΔΑ
The Awesome Creatives

Είμαστε μια προσεκτικά επιλεγμένη ομάδα ατόμων με ποικίλα υπόβαθρα και σύνολα δεξιοτήτων.

Κάθε μέλος της ομάδας μας είναι σε θέση να παρέχει μια μοναδική κατανόηση, αξιολόγηση και ερμηνεία του Internet, του marketing και του design στους πελάτες μας.

Είμαστε μια ομάδα από ενθουσιώδεις και δημιουργικούς επαγγελματίες που γνωρίζουν καλά την αγορά και εργάζονται από κοινού για να πετύχετε τους στόχους σας και να οικοδομήσουν βιώσιμα, ποσοτικά αποτελέσματα για εσάς.